top of page

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt i Stockholm men framförallt i Tyresö. Ring oss på 010-551 5993 när du akut behöver en elektriker i Tyresö som snabbt kan vara på plats! Även om du bara behöver rådgivning över telefon så finns vi på Tyresö Elektriker tillgängliga för dig!

 

När du har behov av en eljour sker det ofta plötsligt och i stort sett alltid när ett elavbrott är ett faktum. Vi finns här för att betrygga dig, och se till att dina akuta problem blir lösta så fort som möjligt. Därför ser vi på Tyresö Elektriker alltid till att vara snabbt på plats, oftast är vår eljour på hos dig var du än är i Stockholm inom en timme! 

Tveka inte, ring oss på 010-551 5993 när du behöver hjälp!

 

Vår eljour finns för att erbjuda ett fullständigt komplement till våra andra tjänster och erbjudanden. Vi vet att olyckan ofta sker utanför vanlig arbetstid, det är ju trots allt oftast då man är hemma och kan upptäcka möjliga problem! 

Det är också då som den största störningen av vardagen sker, när du är hemma och ska ha din fritid. Det är därför som vi på Tyresö Elektriker ser till att finnas tillgängliga för dig när du behöver oss. Våra elektriker ser till att du får ett professionellt bemötande och den hjälp du behöver så att olyckan ska orsaka så lite problem som möjligt i din vardag. 

Med vår eljour kommer alla dina el-problem vara åtgärdade snabbt och utan övrig inverkan på ert hem, då vi håller ordning och reda och utför arbetet på ett smidigt och snyggt sätt för dig.

 

Några typiska problem som vi kan hjälpa dig med är bland annat: strömlösa fastigheter, jordfel, elpannor, säkringselement, ventilation, fläktsystem mm. Har du problem med värmesystemet kan vi också hjälpa dig med detta. Kort och gått hjälper Tyresö Elektriker dig med allt gällande el och vi finns till hands dygnet runt. Vi vill gärna vara den elektriker du vänder dig till när du har behov oavsett om det är akut eller inte. 

 

Är du i behov av en elektriker men det inte är akut så kan vi alltid planera in det till vanliga tider, ring oss 010-551 5993 eller skicka en förfrågan.

Tyresö Elektriker eljour finns tillgänglig för dig som behöver akut hjälp efter arbetstid.

bottom of page