top of page

Felsökning

Kort och gott: Lämna inget åt slumpen, lämna det till kompetenta proffs istället!

 

Om ni redan gjort en ytlig felsökning av problemet men inte kunnat hitta orsaken är det extra viktigt att undersöka saken djupare och noggrannare. Kontaktar ni oss kan ni känna er trygga med att vi inte bara identifierar felet utan att vi hjälper er åtgärda det när vi är på plats. Om ni känner att ni vill ha rådgivning eller konsultation kring er egen felsökning, kontakta gärna oss. Vi vill se till att problemet blir säkert åtgärdat, och om du behöver vidare hjälp har du då redan kontakt med oss som vi kan följa upp på. 

 

Oavsett om du misstänker att du har problem med elen eller om du vet säkert att du behöver få någon som felsöker dina elinstallationer eller dragningar så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig. Kom ihåg att plötsliga fel kan vara tecken på något mer som behöver åtgärdas och då är det bäst att kontakta proffs för att vara säker. 

 

Vi ser till att undersöka saken åt dig så du kan känna dig trygg. Tyresö elektriker är snabbt på plats och vi ser till att problemet blir åtgärdat, med långvarig kvalitet och snyggt resultat.

 

Kom ihåg att allting som berör el medför en risk om man inte vet precis vad man håller på med, denna risk blir påtagligt större om det finns ett möjligt fel på elinstallationerna där du är.  

Det är därför som det enligt lag inte är tillåtet att utföra dessa typer av elarbeten utan rätt utbildning och certifiering. Så låt inget gå fel och förlita dig på vår kompetens istället!

Vi lämnar garantier på våra arbeten och felsökningar, och vi ser till att det blir åtgärdat så snabbt som det bara går. 

 

Vi på Tyresö Elektriker är tillgängliga under kontorstider men vi har även jour. Vi är en flexibel elfirma och vi finns tillgängliga för dig när du behöver oss, där du behöver oss, även under helger och kvällar om det behövs. 

 

Vi arbetar i Tyresö med omnejd men finns även tillgängliga vid behov i hela Stockholmsområdet. Vi kan vara snabbt på plats och se till att dina elinstallationer fungerar som de ska, säkert och effektivt.

 

Vi vill också passa på att informera dig om följande: om en jordfelsbrytare utlöser ofta eller du upplever störningar i hur dina elektriska apparater fungerar, rekommenderar vi dig att kontakta oss. Vi som auktoriserade och kompetenta elektriker vill uppmana dig att inte vänta om du har problem med elen, det kan vara farligt. 

En jordfelsbrytare som utlöser visar på att något verkligen inte är som det ska med elen i fastigheten! Ni kan givetvis göra en egen ytligare felsökning för att se att det inte bara är till exempel en grenkontakt som blivit blöt eller någon elektrisk utrustning som ligger blottad, och det är oftast ett första steg. Men ta gärna kontakt med oss eller en annan elfirma för säkerhets skull. 

Tyresö Elektriker felsöker alla elproblem du har. Vi reparerar det mesta på plats då vi oftast har mer allt i våra servicebilar.

bottom of page