top of page

Om Tyresö Elektriker

Vilka är vi?

Att välja elektriker är inte alltid lätt, men det är något som är värt att göra med noggrannhet och största omsorg. Här får du lära känna oss lite bättre så du kan göra det bästa valet av vilka elektriker som passar just dig bäst. 

 

Vi är ett gäng elektriker som är behöriga genom myndigheten Elsäkerhetsverket och vi samarbetar med ett flertal elgrossister i branschen. Tack vare det har vi alltid tillgång till senaste nytt, ny teknik, och håller oss ständigt uppdaterade vad det gäller förändringar av standarden inom vår bransch. 

 

Vår gemensamma vision på Tyresö Elektriker är att erbjuda våra kunder inte bara hög kvalitet på våra elinstallationer, utan också ett förtroendeingivande och trevligt bemötande där du som kund ska känna dig nöjd med vår service. Vi erbjuder moderna lösningar till dig, där våra elektrikers erfarenhet gör att våra elinstallationer har lång hållbarhet med god driftsäkerhet och driftekonomi. 

 

Vårt ansvar som elektriker handlar inte bara om att utföra vår arbetsuppgift till en hög standard med hjälp av kvalitetssäkrande verktyg och kunniga, erfarna medarbetare. Det handlar om att du som kund ska få bästa möjliga service där vi håller en öppen dialog med dig och där vi involverar dig i arbetsprocessen så att resultatet faktiskt blir som du vill. 

 

Vi är inte bara elektriker med lång erfarenhet och bred kunskap, vi är lyhörda, omtänksamma personer som vill bidra till en säker och positiv utveckling av vårt samhälle. Det är därför vi ställer krav på oss själva som företag och på oss själva som medarbetare att vara anpassningsbara och hitta lösningar som inte bara gör Dig nöjd med våra installationer, utan där det är säkert att våra arbeten är hållbara ur ett framtidsperspektiv. 

 

Det är därför vi inte lämnar saker kring vårt arbete åt slumpen, vi vet att vårt samhälle är under snabb teknisk utveckling, där framtidsperspektivet blir viktigare och viktigare. Det handlar inte bara om produktutvecklingen, utan även om den miljöutveckling vi ser idag. Kraven som ställs blir större och större i vår bransch och det är något vi helhjärtat stöttar. Det låter oss jobba i framkant med utvecklingen där vi kan bidra till den genom vårt arbete. 

 

Med denna helhetsbild kring vårt arbete utför vi analys av och levererar lösningar till dig, på dina villkor. Vi har verktygen, kunnandet, erfarenheten och den specialiserade kompetens som krävs, med certifikaten att bevisa det och vi utför alltid egenkontroller där vi dokumenterar vad vi gör för dig. Detta ingår i den service vi erbjuder dig. 

 

Vi utför inte bara elinstallation i Tyresö utan också i Stockholm i stort, där vi utför arbeten som tex nätverksinstallation, installationer av värmekablar och takvärme, byte av elcentraler eller allmän optimering av ditt hem eller din arbetsplats.

Hos oss på Tyresö Elektriker får du alltid fasta priser och självklart gäller ROT-avdrag.

Slå oss en signal 010-551 5993

kök renovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation elektriker

Våra tjänsteområden

Vi utför arbete i alla typer av miljöer, fastigheter och lokaler. Det innebär att vi finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett om det behövs hemma hos dig, på ditt kontor, i butik, bostadshus, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar eller simhallar med mera. Vi utför i dessa miljöer alla typer av jobb, inte bara som elinstallation utan även felsökning, rådgivning besiktning och optimering av miljöpåverkan. Vi finns tillgängliga för ett flertal olika miljöer där elektriker behövs som inom renovering, nyproduktion, stambyten, ombyggnation, och entreprenad som några exempel. Vi jobbar med andra ord med allt inom el, och våra elektriker finns tillgängliga för arbeten i hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi vill vara den första och enda elektriker du behöver vända dig till i Stockholm där vi är snabbt på plats hos dig oavsett vilket problem du behöver hjälp med, och vi ser alltid till att du får ett rimligt pris du kan känna dig nöjd med. 

ritning köksrenovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Elinstallationer

Inga elinstallationer är för svåra för oss, vi kan hjälpa dig med din nya diskmaskin eller tvättmaskin

taklamport sätta upp Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Besiktning

Vi utför elbesiktning för att ditt försäkringsskydd i bostaden eller fastigheten ska vara godkänt

Entreprenad

Vi arbetar även med större projekt tillsammans med de större byggbolagen i Stockholm

Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Privatpersoner
kök och badrum

Tyresö Elektriker hjälper dig med elen inför kök eller badrumsrenoveringen

kök el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Så vad kan vi hjälpa Dig med?

Behöver du hjälp att planera hur elen ska dras om när du renoverar, eller är du i akut behov av hjälp så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig. Eftersom vi tar oss an både större och mindre jobb inom elbranschen kan vi hjälpa dig med planeringen genom rådgivning och guidning inom allt du behöver som har att göra med el. När du tar kontakt med oss kan du enkelt boka ett hembesök där en av våra elektriker kommer hem til dig för att hjälpa dig. Och självklart kan du få hjälp med att få de elprodukter du själv köpt installerade av ett av våra proffs. 

 

Eller är du i planeringsstadiet av ditt projekt och känner att du vill ha hjälp med vad du faktiskt behöver för att slutföra det. Vi hjälper dig gärna med rådgivning, planering, guidning, och felsökning. Kort och gott: har du några frågor gällande el eller installation så kan du vända dig till oss. Vi hjälper dig i alla delar av processen du har framför dig. 

 

Vi har tillgång till ett brett produktutbud, med både funktionalitet och stil som kan anpassas till just dina önskemål och behov. Vi Tar alltid hänsyn till den miljö som produkterna ska installeras i, och vi jobbar bara med materiell som håller vår höga standard av kvalitet och säkerhet. Vi utvecklar och uppdaterar ständigt vårt produktutbud så att du ska få tillfång till just det du behöver och vill ha. Men skulle den produkt just du vill ha inte finnas i vårt vanliga sortiment så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig, vi vill finnas där för att kunna tillgodose ditt behov och erbjuda dig just det du vill ha. 

 

Oavsett om du bara vill ha hjälp med att byta ett vägguttag, eller är i behov av felsökning i ditt hem eller på din arbetsplats, så finns vi tillgängliga för dig. 

Så tveka inte att höra av dig till oss! Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som kund, och vill passa på att tacka dig för att du tagit dig tiden att lära känna oss lite bättre. 

 

PS: vill du se lite mer av vilka tjänster och arbeten vi erbjuder? Klicka här! 

 

Och kom ihåg att vi på Tyresö Elektriker erbjuder fasta priser på de vanligaste elinstallationerna, och att ROT-avdraget självklart gäller. 

 

Så fundera inte ensam, låt oss hjälpa dig så kan vi planera tillsammans, stå oss en signal på 010-551 5993 så hjälper vi dig!

Inga jobb är för stora eller små för Tyresö Elektriker, ring oss eller be om en offert!

bottom of page