top of page

Rörelsevakt

Rörelsevakter fungerar som automatiska strömbrytare som reagerar när någonting rör sig i deras närhet. Det gör att du inte behöver bry dig om att tända lampor när du kommer in i ett utrymme inomhus eller utomhus. Det räcker med att du träder in i utrymmet så tänds lamporna. Men det är inte bara bekvämlighet som gör rörelsevakter intressanta, då rörelsevakterna också släcker belysningen när det inte finns en person i utrymmet leder rörelsevakter också till energibesparingar. 

 

Exempel på utrymmen där rörelsevakter ofta installeras är i tex toaletter eller badrum. Men även i tex kök eller vardagsrum. Det finns även rörelsevakter för utomhusbruk, som tex kan lysa upp din uppfart eller ditt garage på nätterna när någon rör sig i vid dem. 

 

De flesta av våra rörelsevakter som vi installerar för utomhusbruk har även inbyggt skymningsrelä, vilket betyder att rörelsevakten bara tänder lamporna när det faktiskt behövs, dvs när det är mörkt nog ute att belysning faktiskt gör skillnad. Det innebär att det blir extra energisnålt på sikt!

 

Om du känner dig nyfiken, har frågor eller vill få en installation utförd, kontakta oss så på 010-551 5993 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig! Vi kan hjälpa dig med planering, inköp, installation, felsökning och reparation!

 

Vill du ha ett besök av oss så finns vi tillgängliga i Tyresö och Stockholmsområdet!

En elektriker från Tyresö installerar rörelsevakt både inomhus såväl som utomhus snabbt & säkert

bottom of page