top of page

Strömbrytare & vägguttag

När du ska välja strömbrytare och vägguttag så vill vi påminna dig om att du väljer en serie som är komplett för just dina önskemål. Det gör att du slipper göra avkall på designen om du vill montera olika typer av produkter tex i kombinationsramar. Resultatet blir lidande om du blandar olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar bland annat. Vill du ha hjälp med planering, inköp och installation kan du alltid vända dig till oss så hjälper vi dig. Men vi Tyresö elektriker finns givetvis även tillgängliga för att besvara frågor eller för rådgivning, så slå oss en pling på 010-551 5993 så hjälps vi åt! 

 

Strömbrytare och vägguttag från kända leverantörer. 

Alla strömbrytare som säljs av seriösa aktörer följer svenska regler, säkerhetsnormer och förordningar. Det garanterar dig trygga och säkra installationer. Med strömbrytare från tex Exxact, Renova m.fl. får man säkerhet och snygg design. Oavsett om du köper själv eller ber din elektriker sköta inköpet är det värt att förlita sig på produkter av hög kvalitet. Vi på Tyresö elektriker arbetar bara med produkter från kända och gedigna aktörer som håller hög standard och matchar den kvalitet som vi levererar i våra elinstallationer. 

 

Strömbrytare eller vägguttag för alla smaker

Alla strömbrytare och vägguttag som vi Tyresö Elektriker installerar är anpassade för den svenska marknaden både gällande design och säkerhet. I det sortiment vi erbjuder hos på Tyresö Elektriker, hittar du de populära strömbrytarna från Trend och Exxakt, de snyggaste från ABB, samt även i retrostil från Renova för den som vill. 

Kontakta gärna oss om du vill ha eller behöver hjälp med att välja strömbrytare som passar just den stil och funktionalitet som du vill ha. 

 

Att välja strömbrytare

1-polig, Trapp-, kors-, eller kanske en jalusibrytare? Att välja strömbrytare kan verka lite snårigt eftersom det finns så många varianter att välja bland. Om begreppen känns märkliga eller otydliga hjälper vi gärna dig att ta reda på vad som bäst passar dina behov och önskemål. 

Hos oss Tyresö Elektriker hittar du olika sorters strömbrytare, både infällda, utanpåliggande och kapslade strömbrytare som några exempel. Vi har samlat strömbrytare och vägguttag i toppklass från bland annat ABB, Malmbergs och Schneider Electric. Kanske du behöver en strömbrytare eller vägguttag med 1-, 2- eller 3-poler? Hos oss hittar du helt enkelt många olika sorter av strömbrytare som passar till såväl tex lampor som till tvättmaskin, och du kan välja bland flera utföranden och färger. Du får stil och hög kvalitet i tex i vitt, svart, grått och metallic. I vårt sortiment av strömbrytare och vägguttag kan du garanterat hitta rätt variant för just dina önskemål. Och har du någon specifik produkt du vill ha som inte finns i vårt sortiment, så kan vi köpa vi in det åt dig om du vill.

Ta kontakt med oss så ser vi till att det blir som du vill ha det, vi hjälper dig gärna genom hela processen. Ring oss på 010-551 5993 eller skicka in en bägaran så kontaktar vi dig!

Tyresö Elektriker installerar dina strömbrytare och vägguttag snabbt & säkert

bottom of page