top of page

Vitvaror

Behöver du hjälp med att installera tex en spis, diskmaskin, vinkyl eller en ugn? Kontakta oss på Tyresö Elektriker så kommer en av våra certifierade elektriker till dig och installerar maskinerna enligt tillverkarens monteringsanvisningar och gällande standarder.

 

Vi finns här för att hjälpa dig från start till mål oavsett om du tänker byta hela ditt kök, dra om all el i ditt hus eller om du bara behöver hjälp med att tex installera tvättmaskinen, montera upp utebelysning, dra datakablar eller om du har fel på dina vitvaror med mera. Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi tillgängliga för dig i Tyresö och Stockholmsområdet. 

 

Det är vanligt när man köper vitvaror att installation ingår. Men väldigt ofta händer det att installatören ändå inte kan installera vitvaran då denne inte har behörighet för att utföra vissa arbetsmoment. När tex en tvättmaskin ska installeras krävs det att vatten och el är framdraget. Installatören som kommer med maskinen har då ofta inte behörigheten för att ordna ett nytt eluttag eller dra fram vatten och avlopp. Därför behövs det en elektriker och rörmokare som ordnar det innan installatören kommer.

 

Något viktigt att komma ihåg är att uttaget måste vara jordat så att det inte finns någon risk för att maskinen blir strömförande och att du får en stöt när du använder den. Om du blir osäker på någon av punkterna ovan eller undrar om något fattas rekommenderar vi dig att kontakta en elektriker. Vi på Tyresö Elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig i hela Stockholm 24 timmar om dygnet. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig.

Tyresö en elfirma som installerar alla vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt uttag för spis, ugn, kyl och frys inför köksrenoveringen.

bottom of page