top of page

Kök- och badrumsrenovering

Alla renoveringar brukar innebära en hel del planering och arbete, men just när det gäller renoveringar av kök eller badrum så krävs det oftast mer än vanligt. Det kan lätt bli en mardröm om man startar ett för stort och omfattande projekt utan att planera igenom det ordentligt, och det kräver ofta att man vet vad som krävs för att kunna få till det resultat man vill ha. Att planera, förbereda och installera elen i både kök och badrum är omfattande och viktiga steg för att en renovering ska bli som man tänkt sig, speciellt om tanken är att lägga till nya vitvaror eller utöka kapaciteten för belysning och elkontakter. Med tanke på detta är det alltid bäst att rådfråga en elektriker innan du sätter igång med renoveringen, men gärna redan i planeringsstadiet för att vara på den säkra sidan. Rådgör du med en elektriker som är erfaren med renoveringar och som vet vad som brukar krävas och kan hjälpa dig planera för att ditt kök eller badrum ska uppfylla dina önskemål och fullt kunna fylla den funktion du tänkt dig, kommer det att leda till bra mycket besparingar i fråga om risker, problem, och framför allt huvudvärken som kommer av att något visar sig vara otillräckligt eller felplanerat. 

 

Försök inte göra allting själv

Även om det kan kännas lockande att ta itu med allt arbete själv när det gäller dina egna renoveringar, speciellt då det kan kännas dyrt att anlita en certifierad elektriker för att dra kablar och fixa eluttag, så är det ett faktum att det kommer kosta dig inte bara mer pengar utan också tid om jobbet måste göras om. En yrkesperson med både erfarenhet och kunnande kan bidra mycket mer än många tror, och framförallt förhindra att problem uppstår vilket i sin tur gör hela processen mer smidig för dig. Ju tidigare man involverar ett proffs, desto mer kan denne bistå med, inte bara med påminnelser om saker man annars lätt kan glömma eller saker som man kanske inte vet eller räknat med. Därför rekommenderar vi att du inte planerar din renovering helt för dig själv, ta hjälp av de proffs som finns tillhands. Vi ställer gärna upp med inte bara råd och hjälpa att planera, utan givetvis utför vi de elinstallationer som behövs för att du ska känna dig nöjd med resultatet av renoveringen. Vi drar kablar, installerar belysning, monterar uttag och hjälper dig att installera vitvaror och annan apparatur. Vi på Tyresö Elektriker vill också påminna om att det är ett ypperligt bra tillfälle att gå igenom elsäkerheten vid en renovering då våra elektriker lätt kan komma åt, undersöka och åtgärda eventuella risker eller fel, så om du väljer att anlita oss, be gärna att vi dubbelkollar elsäkerheten. Då får du ett resultat du kan lita på och känna dig trygg med som garanterat håller tills du blir sugen på att renovera igen. 

 

Få igång ett samarbete snabbt med Tyresö Elektriker för ett bättre resultat

Du vinner mycket på att engagera Tyresö Elektriker tidigt i processen, då kan vi redan från början hjälpa dig att göra din renovering både snabbare och snyggare. Det är viktigt att inte försöka ge sig på alla installationer själv, i alla fall inte innan du kollat om det är säkert att köra på utan licens först. Kontakta oss Tyresö Elektriker redan innan jobbet kommer igång sådan vi hjälpa dig att få en bild av hur stort el-arbetet kommer bli under renoveringen, ju tidigare vi kan vara med, desto bättre. Dessutom får du då en korrekt offert redan från början. Ring oss på 010-551 5993 så hjälper vi dig!

Tyresö Elektriker hjälper dig inför din köksrenovering eller badrumsrenovering.

bottom of page